Näytetään kaikki 12 tulosta

CBD-öljy

CBD-öljy tarkoittaa hamppu-uutetta. Sitä käytetään usein nestemäisen öljyn muodossa. Hampusta uutetussa öljyssä on erityisen paljon kannabidiolia eli CBD:tä, jolla on monen mielestä tasapainottavia vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin.

Miten öljy vaikuttaa?

Jokainen kokee CBD-öljyn vaikutukset omalla tavallaan. Se ei kuitenkaan ole psykoaktiivinen valmiste eikä sillä ole päihdyttävää vaikutusta. Sen sijaan se auttaa kehoamme toimimaan tasapainoisemmin. Kielen alle annosteltavassa öljyssä on samankaltaisia endokannabinoideja, joita keho itsekin tuottaa. CBD tukee hermostomme omaa järjestelmää, joka pitää huolen elimistön tasapainosta.

Laillinen ja turvallinen öljy

Mietitkö, teetkö jotain väärää, jos ostat tuotteitamme? Onko CBD-öljy Suomessa laillinen valmiste? Sinun ei tarvitse olla huolissasi. Kannabis sativasta valmistetut luonnolliset öljyt on tuotettu täysin laillisesti EU-hyväksytystä teollisesta hampusta.

Valitse sopiva pitoisuus

Tiedätkö jo, mikä on paras CBD-öljy sinulle? Valikoimassamme on luomuöljyjä eri pitoisuuksilla. Tutustu tuotteisiimme ja kokeile, mikä tuote sopii juuri sinun mieltymyksiisi.